24 Aralık 2010 Cuma

Geçmiş olsun Ayjet ailesi

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde Ayjet Uçuş Okuluna ait DA20 Katana cinsi uçaklarla Silivri üzerinde eğitim uçuşu yapan hocamız Ertaç Uzgur ve öğrencisi Reyhan Sağlam kuş sürüsü yüzünden tarlaya zorunlu iniş gerçekleştirmişlerdir. Kendilerinde herhangi bir sakatlık bulunmamaktadır. Buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Airporthaber.com da bu haber hakkında yapılan abuk subuk onlarca yorum okudum. Parayı verip pilot olunmaz, herkes uçamaz, öyle olmaz, yanlış yapılıyor... ve daha bunun gibi onlarca yorum. Orada yaşanan olay acı bir olaydır ve bunun üzerine millete bok atmaya çalışmak hayvanlıktır. O yorumları yapanların geneli açıkta kalmış pilotlardır. Birçoğu da askeriyeden gelmedir. Orada öğrencilere bok atarken hocalara da bok atıyorlar. Farkında değiller. Okullarda ki hocalarımız yıllarını bu işlere vermişler, hem askeriyede hemde havayollarında binlerce saat uçuşu olan insanlar. Kimin uçup kimin uçamayacağına onlar herkesten daha iyi karar verirler. O yüzden böyle yorumlara kulak asmayın siz kendi bildiğiniz gerçeklerden şaşmayın. Sevgiler.


http://webtv.hurriyet.com.tr/1/12160/0/1/egitim-ucagi-mecburi-inis-yapti.aspx

Devamını Oku..

Destek

Destek
Otizmle savaşan çocukların her zaman yanında olan TOHUM Vakfını destekleyelim. TOHUM yazıp 5290 a gönderin. Böylece 5 TL bağışta bulunmuş olursunuz.